יום חמישי, 20 ביוני 2019, י"ז סיון ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

מקפא טחינה אקזוטי

מתכון שיכול להתאים לכל חלק של סעודת החג בשילוב טעמים ומרקמים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

המצרכים:

קופסת טחינה 500 גרם

נוזל קוקוס מקופסא 400 גרם

אצבע מגורדת של ג'ינג'ר

קופסת שימורים קטנה של פלחי אננס חתוכים לקוביות

קומץ גרעיני רימון

רבע כוס מיץ רימונים טבעי

 

אופן ההכנה:

א. מעבירים את תוכן הטחינה הגולמית ונוזל הקוקוס לכלי גדול ומוסיפים אליו את הג'ינג'ר המגורד. בוחשים הכל יחד בעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון עד לקבלת מרקם מרקם אחיד.

ב. מוסיפים את פלחי האננס ובוחשים בעזרת כף.

ג. יוצקים לכוסות הגשה עד לגובה של כסנטימטר אחד פחות. מכניסים למקפיא עד שמתגבש.

ד. כשעה לפני ההגשה, יוצקים את מיץ הרימונים ומחזירים למקפיא.

ה. לפני ההגשה, מפזרים את גרעיני הרימון מעל ומגישים.  

 

פסח כשר ושמח!

המתכון מוגש באדיבות 'אחוה'

 

 

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: