יום שני, 19 באוגוסט 2019, י"ח אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

פילה בקר עם גראטין שומר

מתכון חגיגי במיוחד, בו כל אחד מן הסועדים יכול גם לקחת חלק בתהליך * מומלץ עם יין אדום

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים

800 גרם בקר פרוס בצורת קרפצ'יו

300 גרם עצמות עוף

גזר חתוך לפרוסות

לפת חתוכה לקוביות

כרישה פרוסות

בצל

בוקה גרני (צרור עשבי תיבול: טימין, טרגון, עלי דפנה)

גבינה צהובה טבעונית (פרווה)

4  שומר

4 כפות שמן זית + מעט לקרפצ'יו

מלח/ פלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

א. להניח על צלחת גדולה את פרוסות הקרפצ'יו, לזלוף מעט שמן זית מעל ולעטוף בניילון נצמד. לשמור בקירור עד השימוש. לקלף את הבצל ולנעוץ בו ציפורן.

ב. להניח בסיר גדול את העוף, הירקות ואת הבוקה גארני. להוסיף 2 ליטר מים ולהרתיח במשך כ-30 דקות ללא מכסה. לתבל לפי הטעם.

ג. לקצוץ את השומר ולהכניס לחליטה של 5 דקות להעביר למחבת ולטגן את השומר למשך 20 דקות. לערבב מפעם לפעם.

ד. לאחר מכן, להעביר את השומר לתבנית המתאימה לגראטן. לפזר מעל את הגבינה פרווה ולהכניס לתנור שחומם מראש.

ה. לחמם את הציר, ולהעביר אותו לקערות אישיות כדי שכל אחד יוכל 'לבשל' לעצמו את הקרפצ'יו.

מומלץ להגשה עם יין אדום.

זמן בישול: 35 דקות

זמן הכנה: 40 דקות

מוגש באדיבות: קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: