יום שני, 19 באוגוסט 2019, י"ח אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

צלעות בקר

יש הרבה דרכים להכין את המנה האהובה והחגיגית * לכבוד ליל הסדר הלכנו על סגנון 'לה וילט' (La Villette)

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים

1  ק"ג צלעות בקר

500  גרם קמח מצות

150  גרם מלח גס

כפית שמן

 

אופן ההכנה

א. מניחים את הצלעות על רשת התנור - אין צורך להוסיף שמן או תיבול -  לסגור צד אחד בצריבה ואז להפוך לצד השני.

ב. מכינים בצק רך: יש לערבב קמח ומלח לצקת מעט מים וללוש לבצק. מרדדים את הבצק ועוטפים את כל הבשר מבלי מרווחים (מצמידים). מרטיבים את הקצוות של הבצק עם מעט מים בעזרת מברשת ומהדקים.

ג. מניחים על תבנית אפייה ששומנה קלות. אופים במשך 15 דקות לכל קילוגרם בתנור שחומם מראש ל-180/200 מעלות). כשהמאפה מוכן יש לשבור את הקרום, ולהגיש עם תפוחי אדמה אפויים ועליהם עשבי תיבול.

זמן בישול: 40 דקות

זמן הכנה: 20 דקות

מוגש באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: