יום שני, 19 באוגוסט 2019, י"ח אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

נתח בשר עסיסי במרינדה

תפתחו את היומנים, זה מסוג המתכונים שלא מחכים איתם לדקה ה-90 * אם המטבח שלכם כבר מוכן לפסח, לכו על זה * אם לא, יש חג שני...

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים

800  גרם ויסבראטן (חלק 19 של הבקר)
120  גרם שמנת צמחית
כף שמן חמניה
כף קמח
מלח, פלפל
למרינדה :

3  כפות חומץ בן יין
2 בצלים גדולים
ראש שום
טימין, עלי דפנה, פלפל

 

אופן ההכנה:

1. להכניס את הנתח למרינדה. לסגור ולהכניס ל-48 שעות במקרר.
2. בסיר עם תחתית עבה, יש לשים את השמן ולסגור את הבשר. כשהבשר מזהיב, יש להוסיף את הבצל מהמרינדה ולהמליח.
3. במקביל, יש להרתיח את המרינדה במשך כמה דקות כדי לצמצם אותה מעט.

4. לשפוך על הבשר ולתת להתבשל באיטיות כשעתיים.
5. יש לערבב את השמנת עם הקמח בקערה ולמזוג על הנתח בסיום הבישול' מלווה בפירה סלק ופירה תפוחי אדמה.

6. יש להשרות במרינדה 48 שעות

 

משך ההכנה: 30 דקות
משך הבישול: שעתיים וחצי או -כ50 דקות בסיר לחץ

 

מוגש באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: