יום שני, 19 באוגוסט 2019, י"ח אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

חומוס פול ביתי

לכבוד יום העצמאות מכינים את הקלאסיקה הישראלית לבד

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

אם אתם מהאנשים שכל שבוע אוכלים חומוס ונמאס לכם כבר או סתם רוצים לשדרג את המאכל המוכר, מה דעתכם להכין בעצמכם חומוס פול תוצרת בית? שינוי קטן במאכל המנצח והנה לכם עוד מנה טעימה, עשירה ומיוחדת שיכולה לגוון לכם את התפריט השבועי.

מצרכים

150 גרם פול מקולף טרי

30 מ"ל מיץ לימון

15 מ"ל שמן זית

חצי כף של טחינה גולמית

כפית כמון

כפית פפריקה (מומלץ להשתמש בחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

מלח ופלפל לפי הטעם  

 

הוראות הכנה

  1. הרתיחו סיר עם מים ומלח ובשלו את הפול למשך דקה, בסיום הדקה העבירו את הפול למי קרח.
  2. צננו את הפול והפרידו אותו מהקליפה הלבנה, עשו זאת באמצעות לחיצה על הפול. הפרדת הקליפה והפול מאפשרת לו להתעכל יותר בקלות ומוציאה את המרירות שלו.  
  3. שימו את הפול ושאר המצטרכים בבלנדר וטחנו אותם עד למשחה, חלקה או גסה לטעמכם.
  4. העבירו את התערובת לקערה וקשטו עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה או עוד פול.
  5. הגישו עם קרעי פיתה או ירקות חתוכים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בפייסבוק: עולם תכשיטי המטבח של תקה

 



 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: