יום שלישי, 25 ביוני 2019, כ"ב סיון ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

שקשוקה תרד ופטה

שקשוקה יכולה להוות פתרון מהיר לאלו שאין להם זמן בבוקר, להכנת ארוחה בריאה ומאוזנת

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים

2 ביצים

עלי תרד צעירים

גבינת פטה

רוטב עגבניות

 

אופן ההכנה:

1. לאחר שטיפה וברירת העלים, אדו במחבת עם מים חמים וכפית מלח, וכסו אותה.

2. הוסיפו את רוטב העגבניות אל תוך עלי התרד (מומלץ לשים את התערובת בצלחת שתכנס אל התנור). שימו לב שאתם משאירים מרווח במרכז הצלחת.

3. הוסיפו את החלבונים במרכז הצלחת ופוררו את גבינת הפטה. 

4. אפו את התערובת למשך 10 דקות בתנור (ב-180 מעלות).

5. הוסיפו את החלמונים והמשיכו לאפות את התערובת הסופית למשך 5 דקות נוספות.

המתכון מוגש באדיבות Teka

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: