יום שני, 14 באוקטובר 2019, ט"ו תשרי ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

קרטיב רום ופירות יער

הקיץ כבר כאן, השמש קופחת וכל משב של קור מעניק בכם הקלה רגעית * לימים החמים והלחים של הקיץ הישראלי, אין כמו קרטיב קרח קפוא שמספק לכם גל של קור מבורך שיצנן את הימים החמים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים (עבור 10 שלגונים):

500 גרם פטל

200 גרם סוכר

200 מ"ל מים

מיץ ליים

40 מ"ל רום

 

הוראות הכנה:

1. ראשית יש להכין את הסירופ, על מנת שיהיה מספיק קר בעת הכנת הקרטיבים.

2. מכניסים לסיר את הסוכר והמים, מניחים אותו על אש בינונית, מערבבים את התערובת עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.

3. הביאו את התערובת לכדי רתיחה ותנו לה להתבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה.

4. הסירו מהאש ושמרו את הסירופ לאחר כך.

5. לאחר מכן, מעכו את הפטל וסננו עם מסננת, כדי לברור את הזרעים.

6. ערבבו את הפטל עם מיץ לימון, רום וסירופ קר.

7. ערבבו היטב את כל החומרים, מלאו את תבניות הקרטיבים ושימו אותם במקפיא לפחות למשך 12 שעות.

8. כדי לאכול אותם, שטפו את הצדדים של הקרטיבים מתחת למים חמים, כך שתוכלו להסיר את התבניות.

מוגש באדיבות מותג המזון Teka.

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: