יום שישי, 06 בדצמבר 2019, ח' כסלו ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

גלידת אפרסקים ביתית

מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה * מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים:

2 כוסות אפרסקים קפואים וחתוכים לקוביות
שליש כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

  1. ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
  3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך ארבע שעות טרם ההגשה.
  4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו.

 

המתכון מוגש באדיבות 'חקלאי גרנות'

 

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: