יום שלישי, 20 באוגוסט 2019, י"ט אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

כריך גלידה סניקרס

אחרי שמתנסים בשילוב הקיצי של גלידה, שוקולד וחמאת בוטנים, יהיה קשה לחזור לכריכים רגילים. הנה דרך מיוחדת שמאפשרת להתחיל את היום עם משהו מתוק

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים לסנדוויץ'

 

150 גרם חמאת בוטנים

50 גרם סוכר חום

70 גרם נקטר אגבה

25 גרם שמן קוקוס

100 גרם קמח שיבולת שועל

5 גרם סודה לאפייה

1 גרם מלח

 

מצרכים למילוי

חצי ליטר גלידת וניל

50 גרם בוטנים קלויים, קצוצים ומקולפים

 

מצרכים לציפוי

150 גרם שוקולד מריר 50%

15 גרם שמן קוקוס

 

הוראות הכנה

1. לבסיסי הסנדוויץ': ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. (במידה ושמן הקוקוס סמיך מידי, חממו אותו למשך כמה דקות).

2. חממו מראש תנור ל-180 מעלות. בינתיים, צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.

3. הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית. בצק העוגיות יהווה כרבע מהתבנית ויתפח בתנור. במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס, תוכלו להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.

4. אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.

5. פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה ומעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים. אחסנו במקרר עד שיהפכו למוצקות.

6. המיסו שוקולד ב'אמבט מרים' עם שמן קוקוס. לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.

7. קשטו את החלק העליון של כל תבנית בעזרת בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.

8. הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: