יום שלישי, 20 באוגוסט 2019, י"ט אב ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

פרגית בקארי וטחינה

מנה בסגנון הודי של פרגיות בקארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית * מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים (ל-4 מנות):

1 ק"ג פרגיות

רבע כוס טחינה גולמית

בצל

5 עגבניות מגי

פחית חלב קוקוס

כף שמן קנולה

2 כפות קארי

כפית כורכום

2 פלפל חריף

צרור כוסברה

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל

רבע כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה.
  2. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.
  3. מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
  4. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.
  5. מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

 

מוגש באדיבות חברת 'אחוה' והשף אבי ביטון

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: