יום שבת, 14 בדצמבר 2019, ט"ז כסלו ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

פאי לימון ללא אפייה

קינוח טעים וקליל שמתאים לעונה החמה, יצירת תוצאה מדהימה והפאי גם די פשוט להכנה * את הפאי הלבן והאוורירי אפשר להגיש לצד פירות צבעוניים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים לציפוי

250 גרם גרנולה

3 גרם מלח

70 גרם מרגרינה מומסת

 

מצרכים למילוי

400 מ''ל חלב קוקוס

40 גרם סירופ אגבה

60 גרם מיץ לימון

2 גרם אגר אגר

מעט אבקת וניל

קליפת לימון

 

הוראות הכנה

1. רסקו את הגרנולה בעזרת מכונת טחינה. הוסיפו מלח ומרגרינה מומסת.

2. ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וצקו את הבצק לתבנית בגודל של כ-20 ס''מ.

3. שטחו את הבצק במטרה שיכסה את כל חלקי התבנית.

4. ערבבו את כל המרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון והרתיחו אותם למשך מספר דקות, ערבבו תוך כדי.

5. כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו פעם נוספת.

6. מזגו את המילוי לתוך הפאי והוציאו אותו מהתבנית בזהירות על גבי מגש שטוח, בכדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.

7. הכניסו את הפאי למקרר למשך כמה שעות.

8. תוכלו להגיש את הפאי לצד פירות טריים כמו: פטל, תותים ואוכמניות.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של החברה: עולם תכשיטי המטבח של תקה Teka.  

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: