יום שבת, 16 בנובמבר 2019, י"ח חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

פבלובה, כלת הקינוחים

עם שם בלתי נשכח וטעם אלוהי, הפבלובה מובילה את מצעד הקינוחים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

נוכחות וטעם מפיל אלו שני הדברים שיוצרים קינוח בלתי נשכח. היא אולי לא תמיד הכי יפה, אבל בין המבוקשות. כל רגע הוא זמן מתאים לפבלובה. קינוח מדובר, פשוט להכנה ובעיקר כזה שמוסיף לאווירה.

 

מצרכים

150 גרם חלבון ביצה

100 גרם סוכר

100 גרם אבקת סוכר

קמצוץ מלח

חצי קליפת ליים

כף מיץ ליים

 

מצרכים למילוי

קצפת מוכנה

פטל או ענבים

 

הוראות הכנה

1. בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.

2. כאשר הם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

3. הוסיפו את קליפת הליים.

4. כאשר המרנג  מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

5. קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרווד.

6. אפו בחום של 100-120 מעלות למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

7. כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.

8. הוציאו מהתנור ומלאו בעזרת הקצפת והפטל או הענבים.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: