יום שבת, 16 בנובמבר 2019, י"ח חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

טלמורחו: מרק עגבניות קר

לאוהבי המרקם המרקי גם בקיץ, מוגש הפעם מתכון בניחוח ספרד

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

במקום לחכות לחורף ושוב פעם לקבל את המרקים הרגילים, גם אנחנו מרגישים שהגיע הזמן למשהו קצת שונה, כזה שאת הטעם שלו אין מצב שתשכחו - מרק עגבניות קר. אולי זה המרקם הסמיך, השילוב של הלחם והעגבניות, או פשוט ההחלטה לגוון עם אוכל ספרדי, מה שבטוח הוא שהקיץ הזה נהנים ממרק.  

 

מצרכים

1 ק''ג עגבניות בשלות

250 גרם לחם

250 מ''ל שמן זית

מלח

מעט חומץ

שן שום

 

הוראות הכנה

1. שטפו וחתכו את העגבניות. הניחו אותן בצנצנת הבלנדר יחד עם לחם, שום, מלח ורבע מכמות שמן הזית.

2. הניחו את הצנצנת למשך כמה דקות, בכדי להשרות את הלחם יחד עם שאר המרכיבים.

3. הוסיפו את יתר שמן הזית, בכל פעם מעט. המטרה היא ליצור קרם חלק ושמן יכול לסייע בתהליך.

4. הוסיפו את החומץ וערבבו פעם נוספת.

5. כסו באמצעות ניילון נצמד ואחסנו במקפיא עד להגשה.

6. הגישו את המרק בקערות ופזרו מעט שמן זית.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: