יום ראשון, 20 באוקטובר 2019, כ"א תשרי ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

טארט תפוחים קלאסי בצורת שושנים

גם יפה וגם אופה: הקינוח שייצור תחושה מעגלית לברכות בתחילת הערב, הוא טארט שיכיל את התפוחים שנותרו מהקניות לחג

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים (עבור 8 טארטים)

3 תפוחים

בצק עלים

חצי מיץ לימון

כף סוכר

כף קינמון

 

הוראות הכנה

1. קלפו וחתכו את התפוחים לשניים, הוציאו את הליבות ופרסו את התפוחים לפרוסות דקות מאוד.

2. הניחו את התפוחים בקערה עם מים קרים וחצי מיץ לימון.

3. חממו את התפוחים במיקרוגל במשך שתי דקות בכדי להפוך אותם לרכים יותר.

4. לאחר שהתפוחים התקררו, ספגו את הנוזלים בעזרת נייר סופג.

5. רדדו את בצק העלים וחתכו לרצועות ברוחב 8 או 9 ס"מ.

6. הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות, אחד על השני, במרווחים של 1 ס"מ.

7. קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה. הניחו אותן במגש עם נייר אפייה ופזרו מעל מעט קינמון וסוכר.

8. אפו את השושנים בתנור במשך כ-15 דקות (בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות) עד שהבצק יקבל גוון חום מוזהב. הוציאו והגישו.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: