יום ראשון, 20 באוקטובר 2019, כ"א תשרי ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

סלט תפוזים וגזר עם קארי

סלט הוא מנת חובה בכל שולחן חג, אז במקום לחתוך עגבנייה, מלפפון ובצל לאחד סטנדרטי, הגיע הזמן לחדש ולהפתיע עם מתכון מקורי, שיעורר בכם טעמים של חורף באמצעות תפוזים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים

 6גזרים בינוניים קלופים

3 תפוזים

עירית

2 שום

ג'ינג'ר

צ'ילי אדום טרי

רבע כפית אניס

חצי כפית כמון

חצי כפית קארי

שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

 

הוראות הכנה

1. חתכו את הגזרים לפלחים עגולים והרתיחו אותם במים ומלח למשך 2 דקות. הניחו בצד בכדי שיתקררו במהירות.

2. קצצו שום, עירית וג'ינג'ר. חתכו צ'ילי לרצועות וטגנו הכול בשמן שומשום.

3. הוסיפו את הגזר למחבת וטגנו עד שיקבל גוון חום בהיר. הוסיפו את התבלינים, ערבבו וכבו את האש. הניחו את התערובת הצד בכדי שתתקרר.

4. קלפו את התפוזים ובעזרת סכין הוציאו את החלק הלבן. הניחו את פלחי התפוזים בקערה.

5. הוסיפו את הגזר וערבבו. ניתן להוסיף רצועות בצל דקות, עירית קצוצה, בוטנים, אגוזים ושומשום.

6. הוסיפו מלח ופלפל.

7. הגישו לצד עלים ירוקים.

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: