יום ראשון, 20 באוקטובר 2019, כ"א תשרי ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

גאווה קולינרית ישראלית

ארבעה שפים משלנו כיכבו בכנס בינלאומי יוקרתי בברצלונה

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

השפים- עזרא קדם מ'סטודיו ארקדיה' בירושלים, חיים טיבי ממסעדת 'טיביס' בורד הגליל, ניר רום מנהל תחום הבירות בחברת 'יד עסקים' ועומר עידו שף מסעדת 'פרגמון' בירושלים, היו בין השפים שהוזמנו לכנס הבינלאומי לקולינריה ומדע- Food Meets Science הנתמך על ידי  The Best Chef, שהתקיים בברצלונה, ספרד, והפגיש שפים מכל העולם שדנו בנושאי המזון והכימיה של האוכל.

בכנס התקיימו הרצאות של השפים המובילים בעולם, בנושא מזון העתיד, החיבור בין מדע לקולינריה ועוד. הכנס התקיים בחסות הבירה  Estrella Dam.

שף חיים טיבי: "בכנס הבינלאומי בברצלונה, נחשפו מספר חידושים אחרונים בתחום המזון והטכנולוגיה וכן הוצגו מחקרים חדשים בתחום המזון ומדעי התזונה, טכניקות חדשות כמו שימור, עיבוד, אריזה, הפצה ושימוש במזון בטוח, מזין ובריא. פוד טק הינו נושא חם, רלוונטי ועכשווי, בעולם המדע, הקולינריה והחקלאות, המתחברים יחדיו, למציאת קיימות וייצור מזון בריא עתידי בעולם. כל מי שעוסק בענף המזון, חייב להיות מעורב בו, נושאים אלו יהוו פלטפורמה חשובה לעתיד הקולינרי בעולם. הנושאים וחילופי הדעות שהתקיימו בכנס, ברמה בינלאומית ובינתחומית בחזית מחקר המזון, היו חשובים ומרתקים".

 

בתמונה: מימין לשמאל- ניר רום מנהל תחום הבירות בחברת 'יד עסקים', חיים טיבי ממסעדת "טיביס", עומר עידו שף מסעדת פרגמון ושף עזרא קדם 'סטודיו ארקדי (צילום: אלבום פרטי)

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: