יום שני, 18 בנובמבר 2019, כ' חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

גוואקמולי אבוקדו טבעוני

לרגל יום הטבעונות הבינלאומי שחל היום (1.11), מוגש מתכון עולמי עם הפרי הירוק * קל להכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

מצרכים:

2 אבוקדו בשל

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

חצי בצל סגול קצוץ דק

רבע כפית מלח

1 טורטייה

 

אופן ההכנה:

1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים.

2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.

3. מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

 

המתכון מוגש באדיבות 'אבוקדו גרנות'

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: