יום רביעי, 13 בנובמבר 2019, ט"ו חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

בשורה חדשה לאוהבי הסושי

נעים להכיר: 'סושי בוקס', הסושיה החדשה

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

נטע צלמרו-כהן

netac1991@gmail.com

סושיה חדשה במבשרת ציון. יוחאי אדרי בן 29, יליד ותושב היישוב, שקנה לפני כעשור את 'טל בורגר' ביישוב ומאז מנהל אותה, עושה את זה שוב, והפעם עם סושיה חדשה, 'סושי בוקס'.
"מדובר בסושי בר איכותי שמתמחה בסושי ומנות מהמטבח האסייתי- יפני, סיני, ויאטנם, קוריאני ותאילנדי" הוא מספר, "ההתמחות שלנו היא בעיקר דגים טריים. את המנות במקום מכינים בשילוב - שף ישראלי ושף סיני. התפריט מורכב מהרבה מנות ראשונות, עיקריות, טעמים מיוחדים של סושי, מנות ווק, מרקים, סלטים, קינוחים וקוקטיילים. בנוסף, עושים מגשי מסיבה לאירועים". המסעדה החדשה, הממוקמת ברחוב שד' החוצבים 5, היא בעיקר בר המיועד להזמנות, אך מציעה גם כ-10 מקומות ישיבה בפנים, ובקיץ, עוד כ-30 מקומות ישיבה בחוץ.
התפריט ב'סושי בוקס' כאמור, מגוון במיוחד ומציג מנות מיוחדות המשלבות את המטבח הישראלי והאסייתי. כך למשל, ניתן למצוא בתפריט הספיישלים: טונה חליפיניו רול – המכיל טונה אדומה, מלפפון, ירוק ועירית ברוטב ספייסי ושבבי טמפורה במעטפת של טונה אדומה, טבעות חלפיניו ואפונת ווסאבי ( 48 שקלים), או מנה של טונה סאוור במעטפת של מנגו, לימוין, טונה אדומה ונענע (51 שקלים).
 
 
זו לא הפעם הראשונה שאדרי פותח סושיה ביישוב. לפני מספר שנים, פתח את ה'סאן סושי' שהספיקה להיסגר מאז. אבל כן, הוא מספר, זה יהיה אחרת. "היום אנחנו עובדים רק עם חומרי גלם טריים הנעשים במקום, אין שום מוצר מעובד". בנוסף, כדי להביא טעמים מיוחדים ואותנטיים, הוא מספר, הם טסו למזרח כדי ללמוד את הטעמים ואת החוויה.
ולמה דווקא סושיה? "ידענו שיש לזה המון דרישה, היום הנוער מאוד אוהב בסושי וזה מתחיל בגיל מאוד צעיר. ראיתי את הפוטנציאל שבדבר הזה, החלטתי להשקיע עם מקום מעוצב, טריות של חומרי הגלם, הבאנו טבחים שעברו הכשרה מקצועית ועשינו את זה ברמה מעל מה שהיה קיים ביישוב בגלל שאנחנו מאמינים בפוטנציאל".  
מסעדת ה'סושי בוקס' כשרה למהדרין, פתוחה בימים א'-ה', בין השעות 11:00-00:30, ובשבת החל משעה אחרי צאת שבת ועד אחרון הלקוחות. הזמנות ניתן לבצע בטלפון: 02-570-322. 
 
 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: