יום רביעי, 20 במרץ 2019, י"ג אדר ב' ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

נא להכיר: 'התימניה'

אוהבים ג'חנון וקובנה בעבודת יד? המאמר הבא הוא עבורכם

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

סיון אלבז, בת 32, נשואה ואימא לשני קטנטנים ומתגוררת בהר חומה. היא עובדת שנים רבות במשרד פרסום 'מגורה'. עבודה לא שגרתית, עבודה דינמית מלאה בעשייה, מאתגרת וסוחפת. עבודה כל כך לא שגרתית שגם בחלומות הפרועים היא לא חשבה שיום אחד היא תפתח עסק עצמאי, אבל החיים מלאים הפתעות טובות.

"אפשר לומר שהעסק נולד מתוך געגוע לסבתי ז"ל. היינו קרובות מאוד והגעגועים אליה אכלו אותי", היא מספרת, "בכל פעם שהכנתי איזה מאכל תימני נזכרתי בה. גדלתי לתוך סודות המטבח של סבתי וכל נגיעה ותפיחה בבצק הזכירו לי אותה, את מגע ידיה. ממש הרגשתי שכל מאכל מפיץ ריח בדיוק כמו המטבח של סבתי ויוצא בטעם שלה, עד שלפני שנה החלטתי לפרוץ ולקחת צעד קדימה לעשות מעשה ולפתוח את 'התימניה' עם ביטחון ובכל הכוח".

אם עד כה לא הבנתם, סיון אלבז  היא הבעלים של 'התימניה'. מידי שבוע, במקביל לעבודה במשרד ולגידול שני ילדים קטנים, היא מכינה גם ג'חנון וקובנה בעבודות יד. "כשעושים משהו מאהבה ובאהבה, הוא לא קשה. ההיפך, יש סיפוק עצום", היא משיבה לשאלה אם לא קשה לה, "אני זוכרת את היום הראשון. זה היה יום מאתגר. הייתי מוצפת בהתרגשות וציפייה. לשמחתי הוא עבר בהצלחה".

איך התגובות עד עכשיו?

"כל שבוע אני מקבלת מחמאות על האוכל. זה הסיפוק הכי גדול שלי. זה הפידבק הכי טוב שיכול להיות. את מבינה שאת עושה משהו טוב. כשמישהו חוזר שוב ושוב ומפיץ את זה לאחרים, אני יודעת שהצלחתי".

איך את מאפיינת את הלקוחות שלך?

"בכל שבוע מחדש פוקדים את ביתי וגם בשירות המשלוחים קשת רחבה של אנשים מזרמים שונים. בדיוק כמו שארומת הסחוג והחילבה הם חלק מכל שולחן שבת בארץ, כך גם הג'חנון והקובנה כבר מזמן לא לתימנים בלבד".

איך מקבלים את הפרויקט בבית?

"בשמחה ובאהבה. מעבר לעובדה שאני עושה משהו שאני אוהבת, זה עוזר לנו לכלכלת הבית. כל שבוע העסק מתרחב ברוך ה' לאט לאט ...".

אם כבר מקור פרנסה, מה התוכניות לעתיד?

"כבר למדתי מזמן שאי אפשר לתכנן כל דבר"

להזמנות: 0508928909.

פייסבוק:  הג'חנון של התימניה.

צילומים: באדיבות 'התימניה'

 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: