יום שישי, 19 באפריל 2019, י"ד ניסן ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 054-430-0186

זמן אוכל במבשרת ציון

התרעננות ב'וופל פקטורי'

חדש ב'וופל פקטורי' בירושלים: תפריטי אוכל וקינוחים חדשים עם שינויים מרעננים

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת 'מבשרנט'

סניפי 'וופל פקטורי' בירושלים מחדשים את התפריט שלהם. לתפריט מנות הקינוחים של ה'וופל פקטורי', המציע מסלול וופלים, מילקשייקים ומגוון קינוחים רחב בהרכבה אישית, יוכנסו קינוחים חדשים ומעניינים על בסיס פנקייקס וכמובן ופלים.

גל רביבו, מבעלי 'וופל פקטורי' אומר, כי בתפריט הקינוחים החדש ניתן יהיה למצוא מנות כמו: מאונט קייק פררו רושה - ערימה של פנקייקים עם קרמים בטעם כדור השוקולד האיטלקי פררו רושה; מילקשייק 'בלונדי' - על בסיס שוקולד בלונדי ורוטב ריבת חלב, וופל אוראו הרשיז ועוד מגוון טעמים חדשים.  "כל קינוח אמור לדמות את השוקולד שנמצא על הקינוח, המטרה שכל אדם שייקח ביס ירגיש את הטעם של השוקולד שעל שמו נקראת המנה". בתפריט ניתן למצוא גם מספר מנות מתפריט האוכל שנוספו לאחרונה כמו: 'בייבי צ'יז מקרונים' - גבינת מוצרלה, מקרוני ורוטב רוזה, פיצה רביולי עם רטבים לבחירה וסלט נגיסי אבוקדו - אבוקדו מטוגן בציפוי פריך בתוספת פטריות פורטבלו ושקדים קלויים.


לאחרונה, ובעזרת מרכז לטיפוח יזמות (מט"י) ירושלים, הרחיבו בעלי הרשת את סניף 'סינמה סיטי' בירושלים (שנפתח ב-2014), לקומה נוספת המשמשת כקומפלקס אירועים בשם 'וופל פקטורי גארדן'. מהמקום מתאפשרת יציאה לחצר ענקית בגודל של קצת יותר מדונם. "המקום מעוצב ומרוהט באווירה שהיא יותר ירוקה על מנת שזה יראה כמו גן. רצינו לתת מענה לקבוצות שרוצות לעשות אירועים במסעדות, משהו שהוא יותר מתבקש היום", אומר אורי חזן, מבעלי הסניף. 


ה'וופל פקטורי גארדן' מיועד לאירועים של עד 100 איש, אירועי קונספט, כנסים, ימי הולדת, בריתות ובר מצוות. הקומפלקס כולל מטבח, בר ובר קינוחים והוא פתוח לכלל הלקוחות במסעדה, בימים בהם אין אירועים כדי שגם הם יוכלו ליהנות מעיצוב מיוחד ומחצר ירוקה. "המנות החדשות כמובן יכנסו גם לתפריט האירועים וכולם יוכלו ליהנות מהן בשמחה", מספרים במקום.


'וופל פקטורי' היא רשת מסעדות חלבית  בעלת  קונספט של קינוחים מיוחדים מעוררי תיאבון. הסניף הראשון של ה'וופל פקטורי' נפתח במושבה הגרמנית ומשמש כסניף הדגל של הרשת.  ביניהם אפשר למצוא מנות ראשונות שמזכירות דיינרים. 
יותם ניסים, מבעלי הרשת: "אנחנו שמים דגש רב על החלק האחרון בארוחה שזה הקינוח ורוצים להעביר ללקוח את החוויה המתוקה, אנחנו כל הזמן מגוונים בטעמים חדשים ומקוריים".

צילום: עוז שכטר

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: