"אהבה זה כל הסיפור"

על מופע מרגש בהפקה ובניהול מוזיקלי של עידית חי רוזן, שיתקיים השבוע בכיכובם של נגנים מוכשרים בני היישוב

ביום שלישי הקרוב (5.7), יתקיים מופע מוזיקלי מיוחד במינו בבית התרבות שבתיכון 'הראל'. מופע זה יציין את סיום שנת הלימודים של תלמידי 'הרמוניה סטודיו' בהנהלתה של עידית חי רוזן, מוזיקאית תושבת מבשרת ציון. זה המופע השישי שמקיימת עידית בבית התרבות שבתיכון 'הראל' והוא פתוח לקהל הרחב.

במופע זה, שיתקיים במעמד ראש המועצה יורם שמעון, יעלו על הבמה 19 תלמידים תושבי היישוב, פסנתרנים וזמרים בגילאי יסודי, חטיבה, תיכון ומעלה; וישירו בדואטים, בהרכבים קוליים וינגנו בהרכבים כליים שירי אהבה ישנים וחדשים.

את המופע מלווים נגנים צעירים מחטיבת הביניים 'היובל' ביישוב והצ'לנית אוריין בטנר מהאקדמיה למוסיקה. כנרת אורחת: עליזה קרן.

עידית חי רוזן: "השנה בחרתי בנושא שמדבר אל כל אחד מאתנו. כולנו מתרפקים על שירי אהבה ישנים וחדשים והם תמיד משאירים לנו טעם של עוד. שירים כמו "LOVE STORY", "היא כל כך יפה" של 'כוורת',OUR SONG" " של טיילור סוויפ ודי.ג'יי. אביצ'י ועוד. אני מתרגשת במיוחד כיוון שהשנה אשיר עם תלמידות שלי שיר מקורי שלי שנקרא 'חלקת אלוהים'. התלמידים ישירו שירי אהבה בספרדית, עברית ואנגלית בסגנונות מגוונים".

ניתן לרכוש כרטיסים ביום המופע במחיר של 50 שקלים.