אוקטובר בתיאטרון קליפה

'גם זה יעבור לך', 'צלילים בצנצנת ועוד הצגות רבות

רגע לפני כניסתם של חגי תשרי וגם תוך כדי התרחשותם, יקיים תיאטרון 'קליפה' סדרה של הצגות מן המיטב שהפיק בשנים האחרונות. הפירוט לפניכם.

"We could be heroes"

שני 10 באוקטובר פסטיבל עכו

שלישי 11 באוקטובר פסטיבל עכו

רביעי 12 באוקטובר פסטיבל עכו

גיבורים הוא אירוע פרפורמטיבי בן ארבעים וחמש דקות אשר מתרחש במרחב הציבורי היומיומי ובוחן את המתח שבין גוף לחומר תחת איום. המיצג מפגיש את העוברים והשבים עם חמישה ״פסלים״ המגלמים דמויות יומיומיות שנקלעו למצב משברי – רגע של אימה – וקפאו במקום. סביבתם החומרית של הפסלים דינמית: היא מתכלה, נמסה, נקרשת, מתייבשת ומתאדה בעוד שגופם מוחזק קפוא וסטטי אל מול האסון האפשרי. הם אינם בורחים מפניו או פועלים נגדו. המציגים נדרשים להתמודד עם האתגר הפיזי העצום שבאי התנועה ומביאים את הגוף לקצה יכולתו. בתמורה למטבע, אתם הצופים, תהפכו לגיבורים תזכו להציל את ה"פסלים" ולהעניק להם חמש שניות בודדות של מנוחה וחסד, בהם יחדלו מלהופיע .

גיבורים הוא מיזם אמנותי-חברתי היוצא מגבולות התיאטרון ומביא את האומנות אל עוברי האורח במרחבים הציבוריים ברחבי הארץ מדימונה ועד טבריה. הפרוייקט נולד מתוך החלטת הקבוצה להיפרד מבמת ה-black box  ברח' הרכבת 38 שהיD7ה ל=ביתה במשך שנים ולצאת לדרך יצירתית חדשה מחוץ לקופסה. קבוצת קליפה מאמינה שנדרשת חשיבה ארגונית חדשה במצב התרבות בארץ אשר כיום מצריך השקעת כספים רבים בשיווק ומאמצים להוציא את הקהל מהבית אל עבר התיאטרון. את אותם הכספים בדיוק התיאטרון בוחר כעת להשקיע בהפקה מעוררת מחשבה העוסקת בחוויה אנושית אוניברסלית, היוצאת מגבולות תל אביב והבמה ופוגשת את הקהל בסביבתו הקרובה, בחיי היומיום, במטרה להחזיר את האמנות למקומה הטבעי- מזון לנפש עבור כולנו, ללא הבדל מיקום גיאוגרפי, מעמד חברתי או יכולת כלכלית.

יצירה ועיצוב: עידית הרמן

פיתוח קונספט: אריאל ברונז

ליווי אמנותי: גל וולינץ

משתתפים: קזויו שיונוירי, רפאל האוגס, צבי פטרקובסקי, אנאל בלומנטל, אנה זקרבסקי, אליאן ולג׳י, אור לב ארי, מיכל אסתר קציר, גל לוינסון, מעין חורש, ארתור אסטמן, אילנה בלסן

'גם זה יעבור לך"

בעידן שמקדש ונוהר אחרי הדבר הבא ונמצא בעיצומו של תהליך הכרה בחוסר השוויון המגדרי, אורין יוחנן ואילנה שרה קלייר בלסן חוקרות, משתעשעות ומתפרעות על האמירה השגורה ומלאת הסתירות – "גם זה יעבור לך".

על ההשראה ליצירתן מספרות השתיים: "כנשים, אנו שבעות שלל 'עצות' שמופנות אלינו. נדמה שלכל אחד יש תובנה עבורנו איך להיות אישה טובה יותר, אישה רגועה, אישה אטרקטיבית, אישה זורמת, אישה שצריכה להשתנות ולהתאים עצמה ללא הרף. אנו נמצאות במצב אבסורדי, מצב של סכסוך פנימי תמידי  שמעלה  שאלות רבות: מה עובר עליי? מה עובר בי? מה יעבור לי? מה יישאר?".

ביצירה הן שרות, רוקדות, פועלות, בוכות וצוחקות, מעמידות במבחן אישה מול אישה, אישה מול עצמה, אישה מול גבר.

ההצגה 'גם זה יעבור לך' בוחנת מצבים שונים של מתח שמתרחש בהתנגשות החזיתית שבין דבר והיפוכו; בין תכתיבים חברתיים לבין רצונות אישיים ואותנטיים; בין מודלים מקובלים של אסתטיקה והיכולת לשבור אותם בחיפוש אחר קול אישי; בין הערצה והחפצה של נשים בתרבות לבין צנזורה והשחתה בדת; בין תרבות של אונס ואלימות כלפי נשים לבין הכוח הביולוגי שלהן ליצור חיים ולחתור לשלום; בין שפה שיוצרת מציאות ומציאות שמחמיצה את השפה.

"גם זה יעבור לך" עולה במסגרת פרויקט 'עבודות כפיים' של תיאטרון 'קליפה'. ליווי אומנותי: עידית הרמן. הדרכה קולית ומוזיקלית: רעות רבקה.

היצירה מיועדת לגילאי 16 ומעלה.

שבת, 22.10, 20:15. מיקום: סטודיו 'אלפא' של עמותת הכוריאוגרפים, רחוב בית אלפא 13-15, קומה 2, תל אביב.

מחיר כרטיס: 100 שקלים.

טיזר לצפייה – https://did.li/u6zlC

'כאן גרים'

לאחר כשמונה שנות ציפייה של הקהל, שמח 'תיאטרון קליפה', שחוגג השנה חצי יובל, להציג  את  "כאן-גרים", הצגת ילדים חדשה לגילאי 3 ומעלה, מאת שי פרסיל, יוצרת רב תחומית בתיאטרון בובות, תנועה ופרפורמנס, המחברת בעבודותיה בין גוף וחומר.

'כאן גרים' היא הצגה חכמה ומצחיקה עם מעט מילים, המשלבת חומרים וחפצים יחד עם אלמנטים מעולם המחול והאקרובטיקה, שיחד הופכים את הבמה למגרש משחקים ייחודי ומרתק עבור ילדים ומבוגרים כאחד. ההצגה עוסקת בקשר בין האני לאחר, בין ה'ביחד' ל'לחוד', ומעוררת דמיון וחשיבה מופשטת. באמצעות חומרים רכים שמשנים צורה אנו לומדים על המרחב הגמיש שבו אנו חיים ואותו אנו חולקים אחד עם השני.

שי פרסיל, יוצרת ההצגה: "העבודה עוסקת בפירוק ובהרכבה. דרך מבנים פיזיים ניתן לומר משהו גם על מבנים חברתיים, על הארעיות שהיא חלק בלתי נפרד מהקיום. הצורך להגדיר מי אני, מה המקום שלי ובמה אני שונה מהאחר, יחד עם הצורך להיות חלק מקבוצה, לשתף ולחלוק. את ההשראה שאבתי מתוך הרגל שהיה לי בילדותי – להיכנס לתוך קופסה – מבנה שמגדיר את ה'בפנים' וה'בחוץ' ויכול להפריד אותי לרגע מן העולם ולשמש מקום מוגן ומנחם. מקום שנותן לי גבולות ברורים ובתוכם גם חופש". 

'תיאטרון קליפה' שחוגג 25 שנים, תרם רבות להתפתחות התיאטרון החזותי בישראל ונחשב למוביל בתחום. יצירות התיאטרון מוצגות בתיאטראות ובפסטיבלים בינלאומיים רבים. במהלך שנות קיומו, יצר 'תיאטרון קליפה' עשרות מופעים ושיתוף פעולה עם גורמי תרבות מרכזיים בארץ ובעולם.

יצירה ובימוי: שי פרסיל. שחקנים יוצרים: הודי בן עמי, תומיליו מינץ ושי פרסיל. ליווי אומנותי, תפאורה ותלבושות: עידית הרמן. מוזיקה: גיל לביא. תאורה: רפאל האוגס.

שבת, 15.10, 11:30. מיקום: תיאטרון קליפה, הרב קוק 37, כרם התימנים, תל אביב.

משך המופע: 45 דקות. מחיר כניסה: 60 שקלים.

טריילר  https://youtu.be/JUYttg1eFnU

'LOG OUT'

בתקופה שבה נדמה שהגוף האנושי כמו שאנחנו מכירים אותו מגיע לקיצו, יש מי שמנסים לחזור אל הקדום, אל הפרימיטיבי, אל הבסיסי. 

חבורה של פרפורמרים משליכים את עצמם אל רצף של התמודדויות פיזיות קיצוניות שמתקיימות במפגש בין הגוף לבולי עץ, בחוקיות תובענית אך נסתרת. הם גוררים אותם, מטיחים אותם, מוסרים אותם, עומדים עליהם, מתחמקים מהם, מחככים אותם כנגד הגוף וכנגד הרצפה ומנסים למצוא שיווי משקל. היצירה נעה בין העדין ובין הגס, בין הפיוטי לבין האלים, בין המתחשב לבין הזדוני, בין אנוכיות לבין שיתוף פעולה. הגוף ובולי העץ חוזרים להיות גושים של נפח, משקל וטקסטורה. שבים להיות חומרי גלם.

הפרפורמרים (קזויו שיונוירי, דרור ליברמן ונועם בן ישראל) מתקיימים במרחב דיסטופי. החוקיות שמאפיינת אותו לא ברורה עד הסוף, רק ניכר שהמרחב מרוקן ממשמעות. רצף של פעולות חסרות פשר שנעות במרווח שבין משחק לעבודה עם רמת סיכון שעולה כל הזמן. 

זה עולם שיש בו ברוטליות אבל אין בו אכזריות. תחושת הסכנה שמרחפת מעל הכול נובעת מקלות הדעת של הפרפורמרים ביחס לחייהם שלהם ומציעה פרשנות אסתטית חדשה למושג החיות, לקיום הגופני ולתפקידם של כל אלה בעידן רווי תהפוכות.

דרור ליברמן, יליד באר שבע (1988), הוא אומן פרפרומנס רב תחומי, בוגר הסדנא להכשרת רקדנים בחיפה ו'כלים' – גוף לעבודה כוריאוגרפית. חבר בתיאטרון 'קליפה' מאז 2014.

קזויו שיונירי, ילידת טוקיו (1984), בעלת תואר שני מהאקדמיה למחול ולחינוך גופני בטוקיו. חברה בתיאטרון 'קליפה' מאז 2010.

שיונירי וליברמן, זוג בחיים ועל הבמה, יוצרים יחד החל משנת 2015. יצירותיהם זכו לשבחי הביקורת ונתמכו על ידי גורמים רבים, ביניהם קרן רבינוביץ', משרד התרבות והספורט, מועצת הפיס לתרבות ולאומנות, עיריית תל אביב ועוד. עבודותיהם עלו במסגרות המובילות 'חשיפה בינלאומית', 'אינטימדנס', 'מחול שלם' ועוד. בשנים האחרונות הוזמנו השניים להופיע, ליצור וללמד ביפן, בולגריה, אלבניה, נורבגיה, גרמניה, קרואטיה, שוויץ, ספרד, צ'כיה, פולין ובמדינות נוספות.

יצירותיהם מתאפיינות בנקיטת עמדה פוליטית חריפה יחד עם חיפוש אחר דרכי הבעה פיזית חסרת פשרות, תוך שמירה בלתי מתפשרת על חיפוש דרכי ביטוי חדשניות וגישה מולטי-דיסיפלינרית. יצירה זו משלבת בין סוגים שונים של אומנויות הבמה כולל תיאטרון, תנועה, עיצוב, שירה ומוזיקה חיה.

נועם בן ישראל, יליד מלכישוע (1998), בוגר הסדנא להכשרת רקדנים של 'ורטיגו', רקדן ומורה לקונטקט אימפרוביזציה. השתתף כרקדן יוצר בעבודותיהם של יוצרים שונים, ביניהם תמר לרנר, תמה קסטל, עילאי אלפרוביץ' ואחרים. כיום הוא מופיע עם להקת המחול 'ורטיגו' ביצירה 'לידת הפניקס' ועם הכוריאוגרף שרון פרידמן ביצירות "Shape on us" ו"Hasta Donde". 

בימוי, עיצוב במה ואובייקטים: דרור ליברמן. כוריאוגרפיה: קזויו שיונוירי. רקדן יוצר ושותף ליצירה: נועם בן ישראל. דרמטורגיה: עידית הרמן. עיצוב תאורה: יניר ליברמן. היצירה הופקה בתמיכת משרד התרבות.

חמישי, 7.10, 20:30. מיקום: תיאטרון 'קליפה', רח' הרב קוק 37, תל אביב.

מחיר: 80 שקלים. אזרח ותיק, חייל או סטודנט: 60 שקלים.

"ניסים הליצן אומר את כל האמת"

מופע קרקסי-מוזיקלי במרחב הציבורי

מאת קזויו שיונירי ודרור ליברמן
ובביצוע: דרור ליברמן 

טריילר:  https://www.youtube.com/watch?v=oG-BIdHLV-0

רביעי-חמישי, 12-13.10, פסטיבל המוזות בשוהם

"אני עושה המון דברים, חובש אינסוף כובעים חשוב לי להופיע לא רק בפני העשירים

לא רק בפני החכמים, בעיני עצמםאיפה שיש קהל אני נמצא, לא רק באולם התיאטרון, או על במה גדולהאם צריך אני אצא לרחובות אפשוט יד, אאסוף קהל ואקבץ נדבות של תשומת לב

״ניסים הליצן אומר את כל האמת״ ומנער את החלוקה אליה התרגלנו בין בידור לאמנות, ועל הדרך מאתגר את שניהם גם יחד, המופע נצרך באופן אחר מהאופן המקובל לצרוך אמנות: זמין, נגיש, וללא תלות בהקשר סוציאלי, לא מסומן בהכרח כתרבות גבוהה, המופע יכול להתרחש בכל מקום, בלי תיווך, בלי קידום ממומן ובלי מכירת כרטיסים, בשונה מהאופן המקובל לצריכת אמנות.

יחד עם זאת היא מצליחה לאתגר גם את הבידור כמו שאנו מכירים אותו ותרה אחר עומק גם בתצורות שהתרגלנו לחשוב עליהן כמיותרות או נבובות: האם מופע הכולל טריקים כמו הליכה על חבל, להטוטי אש, אקרובטיקה והפרחת בועות יכול להיות גם עמוק וגם אינטליגנטי? מסתבר שזה אפשרי, לא בהכרח פשוט, אבל לגמרי אפשרי.

ניסים הליצן מתמודד עם כל האתגרים הנ״ל בעזרת שירי ראפ כנים, ישירים וסוחפים שכתב ומבצע דרור ליברמן, אמן פרפורמנס רב תחומי, בעל ניסיון עשיר עד מופרך בתחומים רבים של אמנויות הבמה, וביצירה למרחב הציבורי. את המוזיקה המקורית הלחין ועיבד אורי שוורצשטיין, אחת ההבטחות הגדולות בשדה ההיפ-הופ המקומי.

"ניסים הליצן אומר את כל האמת" היא תוצר של מחקר מעמיק, בן 5 שנים, מעשי ותיאורטי לסירוגין – של דרור ליברמן עם קזויו שיונוירי – אשר כלל התנסויות עם חומרים שונים ותצורות שונות של מופעים במרחב הציבורי. ליברמן ושיונוירי ניסחו מניפסט מתומצת ורב שכבתי, אשר בו זמנית שואל לגבי ההיתכנות או המגבלות של יצירת אמנות במרחב הציבורי, ומציע דרכים מעשיות ליישומה.

ביצירה יש מצע ביוגרפי רחב, הלקוח מעבודתו של היוצר בשנים האחרונות, כליצן רמזורים ( צומת הולץ בתל אביב, סולם, בועות, אפשר גם בביט ) שם בין ירוק לאדום התגבשה דמותו של ניסים הליצן – השם שדרור בחר לומר כששאלו לשמו.

"ניסים הליצן אומר את כל האמת" עולה במסגרת פרוייקט https://www.clipa.co.il/show/kapayim/'עבודות כפיים' של תיאטרון קליפה

קונספט, טקסטים, פיתוח מנגנונים: דרור ליברמן | יוצרת שותפה, כוריאוגרפיה, אימג': קזויו שיונוירי

ליווי אמנותי, פיתוח קונספט: עידית הרמן | מוזיקה מקורית, הפקה מוזיקלית: אורי שוורצשטיין

הדרכה קולית: יואב וייס | הדרכה קולית (ראפ): עידו טפר | אמנים אורחים: גיל צירלין, סתיו פינטו

שותפים למחקר אמנותי: שי שבת, נועם בן ישראל, מאיה שוורץ, גיל צירלין | עיצוב כנפיים: ארתור אסטמן

מנהלת פרויקט "עבודות כפיים": נילי ממן | ניהול חזרות, סטיילינג: אורין יוחנן

החל מה11 בספטמבר ברחבי הארץ
הכניסה חופשית

"צלילים בצנצנת" – מופע ילדים – במסגרת פרויקט ' עבודות כפיים'

 
שבת 1 באוקטובר 11:00 – חלל קולקטיב גלם, הנמל 23 חיפה

שבת 22 באוקטובר 11:30 – תיאטרון קליפה, הרב קוק 37 תל אביב


יוני הוא ילד שאוהב צלילים יותר מכל דבר אחר.

עבורו כל צליל הוא עולם שלם, וכל רחש מזמין אותו לצאת להרפתקה חדשה.

הוא אוהב צליל של צעצוע וצליל של בלון, צלילים של מכונית ואפילו צליל של צנון! (איזה צליל יש לצנון?!)…

אבל יוני לא כל כך אוהב לדבר עם ילדים אחרים (כי הם יחשבו שהוא מוזר), וגם לא כל כך מסתדר בלימודים (כי הצלילים שם סתם משעממים) ובנוסף לכל יש לו כלב שמפחד מחתולים…

האם יוני יוכל לפתור את כל הבעיות שלו עם צלילים, או שהם רק מפריעים?

באמצעות שילוב של עיצוב קול לעיני הקהל, הפתעות דיגיטליות, דגימות מוקלטות ומוזיקה חיה, תצאו עם יוני למסע בעולם עשיר של תיאטרון – קול ייחודי ומפתיע.

אורך ההצגה כ-40 דקות. בסיום ההצגה תתקיים סדנה קצרה של כ-20 דקות שבה יוכלו הילדים להתנסות בנגינה ויצירת כלי נגינה דיגיטליים.

יצירה וביצוע: יוני טל | ליווי אומנותי: עידית הרמן | עיניים חיצוניות ואוזניים קשובות: מיכל סבירוני, נעם רובינשטיין | בניית קונסטרוקציה: מלוינה פולק | ציורים: חנה רות טל | צילומים: נילי ממן

לגילאי 4-8

משך המופע: 40 דק'

בסיום ההצגה תתקיים סדנה קצרה של כ-20 דקות שבה יוכלו הילדים להתנסות בנגינה ויצירת כלי נגינה דיגיטליים.

הכניסה: 50 ₪

מתי ואיפה:

שבת 1 באוקטובר 11:00 – חלל קולקטיב גלם, רחוב הנמל 23, חיפה

שבת 22 באוקטובר 11:30 – תיאטרון קליפה, רחוב הרב קוק 37, תל אביב

"We could be heroes"

שני 10 באוקטובר פסטיבל עכו

שלישי 11 באוקטובר פסטיבל עכו

רביעי 12 באוקטובר פסטיבל עכו

גיבורים הוא אירוע פרפורמטיבי בן ארבעים וחמש דקות אשר מתרחש במרחב הציבורי היומיומי ובוחן את המתח שבין גוף לחומר תחת איום. המיצג מפגיש את העוברים והשבים עם חמישה ״פסלים״ המגלמים דמויות יומיומיות שנקלעו למצב משברי – רגע של אימה – וקפאו במקום. סביבתם החומרית של הפסלים דינמית: היא מתכלה, נמסה, נקרשת, מתייבשת ומתאדה בעוד שגופם מוחזק קפוא וסטטי אל מול האסון האפשרי. הם אינם בורחים מפניו או פועלים נגדו. המציגים נדרשים להתמודד עם האתגר הפיזי העצום שבאי התנועה ומביאים את הגוף לקצה יכולתו. בתמורה למטבע, אתם הצופים, תהפכו לגיבורים תזכו להציל את ה"פסלים" ולהעניק להם חמש שניות בודדות של מנוחה וחסד, בהם יחדלו מלהופיע .

גיבורים הוא מיזם אמנותי-חברתי היוצא מגבולות התיאטרון ומביא את האומנות אל עוברי האורח במרחבים הציבוריים ברחבי הארץ מדימונה ועד טבריה. הפרוייקט נולד מתוך החלטת הקבוצה להיפרד מבמת ה-black box  ברח' הרכבת 38 שהיD7ה ל=ביתה במשך שנים ולצאת לדרך יצירתית חדשה מחוץ לקופסה. קבוצת קליפה מאמינה שנדרשת חשיבה ארגונית חדשה במצב התרבות בארץ אשר כיום מצריך השקעת כספים רבים בשיווק ומאמצים להוציא את הקהל מהבית אל עבר התיאטרון. את אותם הכספים בדיוק התיאטרון בוחר כעת להשקיע בהפקה מעוררת מחשבה העוסקת בחוויה אנושית אוניברסלית, היוצאת מגבולות תל אביב והבמה ופוגשת את הקהל בסביבתו הקרובה, בחיי היומיום, במטרה להחזיר את האמנות למקומה הטבעי- מזון לנפש עבור כולנו, ללא הבדל מיקום גיאוגרפי, מעמד חברתי או יכולת כלכלית.

יצירה ועיצוב: עידית הרמן

פיתוח קונספט: אריאל ברונז

ליווי אמנותי: גל וולינץ

משתתפים: קזויו שיונוירי, רפאל האוגס, צבי פטרקובסקי, אנאל בלומנטל, אנה זקרבסקי, אליאן ולג׳י, אור לב ארי, מיכל אסתר קציר, גל לוינסון, מעין חורש, ארתור אסטמן, אילנה בלסן

"קרטושקה"

במסגרת פרוייקט עבודות כפיים

מופע חזותי מבריק שמניע את גבולות הרוסיות הישראלית

לחגיגה תיאטרלית שלא מפסיקה להפתיע

שלישי 25 ב=90וקטובר 20:30 לבוD7טין 6

שבת 29 באוקטובר 20:30 לבונטין 6

קרטושקה מספרת בדרך יחודית, מצחיקה, פרועה, מפתיעה ונוגעת ללב את סיפורו של גבר ישראלי-

רוסי החי בדלות בדרום תל אביב, כשזיכרונות של עושר תרבותי צפים ועולים מעברו ומאיימים

להטביעו בים אינסופי של תלישות. הוא חווה רצף של התנגשויות חזיתיות בין תרבויות ונקודות בזמן;

מוסיקה קלאסית ודרבוקות, תנועות בלט והרחוב הישראלי, צ'יבוראשקה ותפוזים, הומור משונן ועתיד

עם אופק מוטל בספק.

האמנים ארתור אסטמן ורפאל האוגס החולקים קווי דמיון בחוויית עליתם ארצה מברית המועצות

לשעבר, ברגע הקריטי של גיל ההתבגרות שבים וחוזרים לאחר שני עשורים לזיכרונות ילדותם

מרוסיה ולזהות שנתלשה מקרקע אחת ועדיין מחפשת אחר מקום של קבע. אותה זהות עמומה של

עולה חדש-ותיק מרוסיה.

קרטושקה (ברוסית – תפוח אדמה), מציירת קווים לדמותו של דור ה-1.5 לעלייה הרוסית של שנות

ה90, דור שחי במשבר זהות תרבותי, בדידות ודואליות – בחוסר השייכות לחברה הישראלית מחד

ולחברה הרוסית מאידך. זו יצירה התובעת את הזכות להרחיב סמלים של נראות, שפה, אסתטיקה

וגבריות בתרבות הישראלית המרובדת.

היצירה תעלה במסגרת פרויקט עבודות כפיים של תיאטרון קליפה.

פרוייקט ״עבודות כפיים״ מפרק את המשא הרעיוני של קבוצת קליפה לפרטים ומאפשר להתמקד

בסגנון הייחודי של כל יוצר בה. וכך, פעם בכמה שנים טובות, קליפה זוכה לפרץ של יצירתיות ושלל

בכורות. 7 עבודות אינטימיות, שונות זו מזו, שמסרבות להתלכד תחת ז׳אנר פרפורמטיבי, או זמן

מיוחד בשנה וגם לא תחת קורת גג אחת. הן פולשות גם למתחם הציבורי ולחללים לא שגרתיים

ומתפשטות מחוץ לקליפה ואפילו מחוץ לתל אביב.

העבודות תנועתיות, מוסיקליות, תלויות מקום, מיצביות, משתפות קהל, למבוגרים בלבד, לילדים

קטנים, עבודות שעבדו עליהן הרבה, להרבה עיניים. כפיים.

מאת: רפאל האוגס וארתור אסטמן, ליווי אומנותי: עידית הרמן

מנהל ART : רוסלו שמריה, עיצוב תאורה וסאונד : רפאל האוגס

שירה : לילה טולפנוב, תודות מיוחדות: אורין יוחנן, אלינה רובין ואילנה בלסן

שלישי 25 באוקטובר

שבת 29 באוקטובר

בשעה 20:30 מיקום: לבונטין 6 – תל אביב

מחיר:  100 ₪ לכרטיס, 15 כרטיסים בלבד לכל מופע!

אתר ורכישת כרטיסים: bit.ly/kartosh

להזמנת כרטיסים: באתר www.clipa.co.il או בטלפון 03-6399090

הזכות לשינויים שמורה.

פרטים נוספים באתר התיאטרון www.clipa.co.il