כריך חביתה
צילום: IStock

מצרכים
2 פרוסות לחם קל
ביצה אחת
חלבון אחד של ביצה
קישוא מגורד
כוסברה
פטרוזיליה
בצל ירוק
כף פסטו
שתי פרוסות עגבנייה
2 עלי רוקט
הוראות הכנה
1. שוברים ביצה אחת ועוד חלבון נוסף.
2. מוסיפים את הקישוא שגירדנו ואת שאר הירק לתוך הבלילה של הביצה. מומלץ להוסיף מעט מלח, פלפל וקצת כמון בשביל הטעם.
3. מרססים את המחבת עם ספריי שמן ומכינים את החביתה. במקביל, מורחים על פרוסות הלחם כף פסטו ומעליו את החביתה.
4. מוסיפים את העגבניות ואת הרוקט.
כריך גבינה
מצרכים
לחם קל
2 כפות גבינה לבנה 5% או פרוסת גבינה צהובה 9%
מלפפון
עלי חסה
רצועות עגבנייה
כריך טונה
צילום: shutterstock

מצרכים
לחם קל
2 כפות של טונה במים
כפית מיונז 5%
עלי חסה
רצועות עגבנייה
כריך עם סלט ביצים
צילום: shutterstock

מצרכים
ביצה קשה
בצל ירוק
מלפפון חמוץ
כפית מיונז קל 5%
מעט שמיר
הוראות הכנה
1. מגרדים את הביצה הקשה בפומפייה עדינה.
2. מוסיפים בצל ירוק דק, מלפפון חמוץ, מיונז מלח ופלפל שחור גרוס.
3. מניחים על הלחם שני עלים של חסה.
4. ניתן להוסיף כל ירק טרי.
כריך חזה עוף
צילום: shutterstock

מצרכים
2 פרוסות לחם קל
100 גרם פילה עוף אחרי צלייה במחבת פסים יחד עם תרסיס שמן, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה (ניתן להשתמש בכל חזה עוף שצלינו ונשאר במקרר מאתמול)
כפית חרדל
רצועות כרוב סגול
עלי בייבי
נבטי אלפלפא
עגבניות שרי חצויות
הוראות הכנה
מורחים את כפית החרדל על הכריך.
מסדרים את הירקות.
המתכונים מוגשים באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא