אלף נשיקות

סדרת מיני קצפיות חדשה של חברת 'אחוה': מרנג בטעם תות, וניל, ענבים ופירות יער

חברת 'אחוה', יצרנית מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה סדרת מוצרים חדשה ומיוחדת: מיני קצפיות. הסדרה החדשה כוללת ארבעה טעמים: תות, וניל, ענבים ופירות יער. הקצפיות החדשות, בצבעים מקסימים ומעוררי תיאבון, משווקות באריזות נוחות ומיוחדות – צנצנות עגולות עם פתיחה וסגירה לשימוש נוח ולשמירת הטריות.

נשיקות המרנג עשויות מתערובת מתוקה של קצף, חלבונים וסוכר הנוצרת על ידי הקצפה ואפייה ארוכה בחום נמוך. המרנג משמש כבסיס לעוגיות מקצפת אפויות, לעיטור מאפים מתוקים, כבסיס להכנת מוסים או כממתק בפני עצמו. מיני קצפיות של 'אחוה' דלות מאוד בנתרן, ללא שומן והן נהדרות לשימוש בקינוחים מתוקים ולקישוט עוגות, עוגיות ומאפים.

יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת 'אחוה': "אנחנו שמחים לחדש בסדרת מוצרים מיוחדת המתאימה לכל המשפחה, גם כקינוח מתוק וגם לקישוט ולאפייה. נדאג להביא גם את המוצרים הללו במחיר הנוח ביותר לצרכן".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 8.90–10.90 שקלים למיני קצפיות באריזת 140 גרם.

ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות מלבד 'רמי לוי' ורשת 'שופרסל'.