רכיבים
2 אפרסקים
15 גרם חמאה
100 גרם גבינת מסקרפונה
חצי תרמיל וניל
20 מ"ל שמנת מתוקה
עלי נענע
הוראות הכנה
1. מערבבים היטב מסקרפונה עם זרעי תרמילי הווניל והשמנת (ללא הקצפה) להכנת קרם המסקרפונה.
2. חותכים אפרסקים לשניים וצורבים על הגריל עם כפית חמאה עד שהם זהובים.
3. מגישים את האפרסקים על מצע נדיב של קרם מסקרפונה ומקשטים בכמה עלי נענע.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה