אפרסקים על מסקרפונה

מנה המבוססת על הפרי המתוק והאהוב בשילוב וניל וגבינה

רכיבים

2 אפרסקים

15 גרם חמאה

100 גרם גבינת מסקרפונה

חצי תרמיל וניל

20 מ"ל שמנת מתוקה

עלי נענע

הוראות הכנה

1. מערבבים היטב מסקרפונה עם זרעי תרמילי הווניל והשמנת (ללא הקצפה) להכנת קרם המסקרפונה.

2. חותכים אפרסקים לשניים וצורבים על הגריל עם כפית חמאה עד שהם זהובים.

3. מגישים את האפרסקים על מצע נדיב של קרם מסקרפונה ומקשטים בכמה עלי נענע.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה