רכיבים
125 גרם סוכר
25-30 גרם תה ירוק או 5 שקיות תה
1 ליטר מים
250 גרם פירות יער אדומים
כפית ג'ינג'ר טרי טחון
הוראות הכנה
1. ממלאים סיר במים רותחים. מוסיפים תה, ג'ינג'ר טחון וסוכר. מערבבים במשך מספר דקות עד שהסוכר נמס ומורידים מן האש.
2. ממלאים תבנית ארטיק בתערובת הגרגרים האדומים ויוצקים את התה.
3. מניחים את מקלות השלגונים, מצננים לטמפרטורת החדר ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות לפני ההגשה.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה