ארטישוק מבושל עם פטריות

צילום: מירי חיון
צילום: מירי חיון
ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה, אלגנטית, מענגת וטעימה לכל ארוחה ובכלל * הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמה

מצרכים (ל-10 מנות)

2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות

2 קופסאות שימורי פטריות

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית כורכום

2 פלפלים אדומים יבשים

כוסברה לקישוט 

הוראות הכנה

1. מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.

2. שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר.

3. מניחים את הפלפלים האדומים.

4. מתבלים במלח, פלפל וכורכום.

5. מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.

6. לאחר 20 דקות, יש לבשל עוד במשך חמש דקות ללא מכסה לצמצום הנוזלים.

7. מקשטים בכוסברה ומגישים חם לצד אורז.

המתכון מוגש על ידי מירי חיון ובאדיבות המותג סולתם, www.Soltam.co.il