בייבי פנקייק מוצרלה

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
המנה המוכרת בשילוב מוצרלה * מעטרת מנה עיקרית של ארוחה חלבית חגיגית וגם משביעה

רכיבים:

120 מ"ל חלב

60 גרם קמח

2 ביצים

חצי כפית מלח

2-3 גבעולי רוזמרין טריים

אורגנו

כף חמאה

מוצרלה טרייה

עגבנייה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מוזגים את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח. מערבלים עד לקבלת בלילה חלקה ומניחים בצד למשך 30 דקות.

3. בינתיים, הכניסו לתנור תבנית. לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומשמנים בחמאה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה.

4. אופים עד שהפנקייק זהוב ותפוח.

5. מסננים מוצרלה, מייבשים במגבת נייר ומניחים אותה על פנקייק עם עגבנייה חתוכה.

6. מוסיפים אורגנו, רוזמרין טרי ומגישים מיד.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה