בלינצ'ס כשר לפסח

צילום: יח"צ חלי ממן
המתכון הקליל והאהוב עם מרכיבים בריאים ומותאמים לרוח החג

מצרכים

5 כפות קמח תפוחי אדמה

כף שמן

כוס מים

4 ביצים

רבע כפית מלח

שמן לשימון המחבת

הוראות הכנה

1. מערבבים היטב בקערה את הביצים עם המים, השמן והמלח. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

2. מחממים מחבת היטב, מרססים בתרסיס שמן ושופכים כחצי כוס חד פעמית מהבלילה למחבת.

3. מנערים את המחבת עד שהבלילה תכסה את כולה. כאשר מתחילים הקצוות להתרומם, ניתן להפוך את החביתית לצידה השני עד שהיא תשחים מעט.

הערה: את כל הכמות יש לחלק לשבעה. כל שביעית = מנת פחמימה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא