רכיבים:
בננה
חצי ליים
אבקת קינמון
2 כפיות מייפל או סירופ אגבה
יוגורט צמחי
פיסטוקים
הוראות הכנה:
1. חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי לאורכה.
2. מניחים על תבנית עם נייר אפייה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם.
3. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה.
4. מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה