בננה אפויה

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
הפרי האהוב במרקם קצת שונה בשילוב יוגורט ופיסטוקים

רכיבים:

בננה

חצי ליים

אבקת קינמון

2 כפיות מייפל או סירופ אגבה

יוגורט צמחי

פיסטוקים

אופן ההכנה

1. חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי.

2. מניחים על תבנית עם נייר אפייה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם.

3. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה.

4. מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה