בננה 'מטוגנת' עם יוגורט ופיסטוקים

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
קינוח שעושים ממרכיבים שבריאים ללב וגם מוסיפים צבע ועניין

מצרכים

בננה

חצי ליים

אבקת קינמון

2 כפיות סירופ מייפל או אגבה

יוגורט

פיסטוקים

הוראות הכנה

1. חותכים את הבננה לשניים לאורך.

2. מניחים בסיר טיגון ללא שמן ומפזרים את מיץ הליים.

3. מפזרים קינמון לפי הטעם.

4. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה מזהיבה.

5. מגישים בצלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה