ברוסקטה תאנים וטימין

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
הפרי האהוב משבעת המינים משתלב עם תבלין פיקנטי ויחד הם יוצרים תוצאה מטורפת

מצרכים

4 פרוסות לחם כפרי

כוס וחצי גרגירי חומוס משומרים

4 תאנים בשלות או תאנים מיובשות.

2 שיני שום

1 לימון

שמן זית

פלפל שחור

מלח

טימין טרי

עלי רוקט

הוראות הכנה

1. קולים את פרוסות הלחם ומניחים בצד.

2. מסננים את גרגירי החומוס ומפזרים על מגש אפייה. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם, קליפה ומיץ מהלימון, תימין טרי וקצת שמן זית.

3. אופים בחום של 200 מעלות  במשך 15 דקות.

4. חותכים את התאנים לרצועות ומניחים על הלחם.

5. מפזרים מעל את גרגירי החומוס ואת עלי הרוקט ומוסיפים שמן זית כתית, חומץ ומלח. ניתן להוסיף קוביות טופו או אגוזים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה