ב'HARVEY'S' חוזרים לשגרה

צילום: אנדרו מלכובסקי
צילום: אנדרו מלכובסקי
מעשנת העץ היחידה באזור ירושלים חוזרת לפעול עם תפריט חדש ומציעה מגוון רחב של מנות חדשות בשריות וגם צמחוניות

לאחר כחצי שנה, פותח שף הרווי סנדלר מחדש את מסעדת 'HARVEY'S', מעשנת העץ הראשונה והיחידה באזור ירושלים ובין הבודדות בארץ ומציג תפריט מגוון עם מנות חדשות – בשריות וצמחוניות. המסעדה, שנפתחה לפני כשנתיים, מציעה מגוון עשיר של בשרים מעושנים בעץ בעישון איטי בסגנון ברביקיו אמריקאי.

התפריט החדש מציע מגוון מנות פתיחה מיוחדות ביניהן מגדל חציל בלאדי, טאקוס צלעות, טקסס ברביקיו נאצ'וס, מגוון סלטים, פופקורן צ'יקן ועוד. החידוש האחרון במנות העיקריות בתפריט: סינטה ארבע שעות בעישון עץ היקורי, חזה עוף מעושן והמבורגר של ג'ו ג'ו לצד פלטות בשרים מעושנים בין 12 ל-18 שעות בהרכבה אישית, מבחר סנדויצ'ים עם בשרים שונים, שורט ריבס, ספר ריבס כבש, שאטו בריאן, מדליוני פילה בקר, סטייק אנטריקוט ועוד.

שף הרווי סנדלר, יליד ונקובר שבקנדה, עלה לארץ בשנת 2010. סנדלר סיים את לימודיו כשף בשנת 2002 וקיבל את העיטור הקנדי RED SEAL. לאורך כל תקופת הכשרתו רצה להגשים את החלום הציוני ולעשות עלייה לישראל.

הרווי פתח מסעדות וחברת קייטרינג ועם השנים הפך להיות המוביל בקייטרינג הכשר בוונקובר לאירועים של עד 650 איש. הרווי עלה לישראל והמשיך לעסוק בתחום הקולינריה ובהמשך עסק גם באירועים פרטיים, שם פגש בשותפו העסקי אשר יחד רכשו את 'גבריאל' הירושלמית והמשיכו את המסורת המאפיינת – מסעדת שף העושה שימוש בחומרי גלם משובחים תוך הקפדה יתרה על פרטים. לפני כשנתיים פתח הרווי את מסעדת 'HARVEY'S', מעשנת העץ היחידה באזור ירושלים וכך הגשים חלום. לפני כשנה פתח גם מסעדת המבורגרים – BURGER SHACK HARVEY'S – והוא חולם לפתוח עוד מקומות אוכל במטרה להכיר לישראלים את הטעם האמריקאי המשובח.

שף הרווי סנדלר: "האהבה האמתית שלי הייתה מאז ומתמיד לבשר, ובמיוחד לסוגים שניתן ליישן ולעשן. אני כל כך שמח שסוף סוף פותח שוב את המסעדה, אחרי כחצי שנה ומקווה שההמונים ינהרו ל'HARVEY'S' וייהנו מהאוכל המאוד ייחודי ואיכותי שלנו".

אז מה בתפריט:

ראשונות:

נאצ'וס עם תבשיל שעועית שחור, צ'וריסוס ובשר מעושן, גוואקמולי, חלפיניו כבוש וסלסת עגבניות – 45 שקלים.

קצוות שרופים -קוביות חזה בקר מקורמלות ברוטב ברביקיו סטייל קנזס, מוגש עם צ'יפס בטטה – 58 שקלים.

פופקורן צ'יקן– עוף סופר קריספי בטמפורה ופנקו, מוגש עם מיונז צ'יפוטלה וצ'ילי מתוק – 49 שקלים.

פופקורן אש פופקורן צ'יקן מוקפץ ברוטב באפלו חריף, מוגש עם רוטב ראנץ' – 51 שקלים.

טאקוס צלעות– מיני טאקוס במילוי צלעות מפורקות מעושנות, מיונז צ'יפוטלה, סלסת פלפלים חריפה, כוסברה וגוואקמולי – 43 שקלים.

מגדל חציל בלאדי– פלפלים קלויים, עגבניות שרי, צ'ימיצ'ורי וטחינה שום קלוי 42 שקלים.

כנפיים עוף בגריל פחמים– מטוגנות ברוטב באפלו חריף או רוטב ברביקיו צ'יפוטלה ודבש או רוטב ברביקיו "ג'ק & קוק", מוגש עם מקלות ירקות ורוטב ראנץ' – 48 שקלים.

לחם ג'בטה עם שום על האשמוגש עם איולי פלפלים קלויים ומטבל טחינת שום קלוי – 18 שקלים.

סלטים:

סלט סמוקהאוס של הארווי– חזה עוף ברוטב ברביקיו, בייקון כבש, עלי חסה, עגבניות, צנונית, בצל קריספי, אבוקדו ורוטב ראנצ' – 58 שקלים.

סלט ברביקיו סטייל– פירות העונה, פלפלים בצל קלועים, צ'יפס בטטה, כרוב סגול, חסה, שקדים מעושנים

וויניגרט רימונים וסילאן – 42 שקלים.  תוספת עוף על האש -22  שקלים. תוספת בריסקט מעושן – 34 שקלים.

סלט פנצנלה עגבניות שרי, מלפפון, פלפל קלוי, בצל סגול, בזיליקום, בלסמי שמן זית, וקרוטוני שום – 36 שקלים.

תוספת עוף על האש -22 שקלים.

פלטת בשרים מהמעשנת- בהרכבה אישית:

בריסקט 14 שעות בעישון עץ היקורי – 34 שקלים ל100 ג', אסאדו 12 שעות בעישון עץ דובדבן – 42 שקלים ל100 ג' (מינימום 300 ג') , סינטה 4 שעות בעישון עץ היקורי – 38 שקלים ל100 ג' (מינימום 200 ג'), בשר צלעות מפורק 18 שעות בעישון מסקיט – 32 שקלים ל100 ג', חצי עוף 4 שעות בעישון עץ מסקיט ברוטב ברביקיו – 78 שקלים ליחידה , צ'וריסוס כשעה בעישון עץ מסקיט – 28 שקלים ליחידה 170 ג'. לצד הבשרים ניתן לבחור תוספות: צ'יפס ביתי (18/32 שקלים), צ'יפס בטטה (26/48 שקלים), טבעות בצל ג'מבו ביתי ( 28 שקלים), תבשיל שעועית שחור, צ'וריסוס ובשר מעושן ( 36 שקלים), סלט קולסלואו – (12 שקלים), סלט תפו"א מרוסקים (18 שקלים), סלט ירוק ( 18 שקלים).

עיקריות עם צ'יפס ביתי או סלט ירוק או תפו"א מרוסקים וקולסלאו:

שורט ריבס  שורט ריבס אסאדו בעישון היקורי ברוטב ברביקיו צ'יפוטלה ודבש  (כ-500 גרם, 158 שקלים ) סלמון עץ ארז בעישון ארז, מוגש עם סלסת מנגו (129 שקלים), חזה עוף מעושן – רוטב ברביקיו "ג'ק & קוק", מוגש עם צ'אטני בטטה  – 96 שקלים.

ישר מהגריל מוגש עם צ'יפס ביתי או תפו"א מרוסקים או סלט ירוק, קולסלאו ורוטב צ'מיצ'ורי

240 גרם מדליוני פילה בקר ( 158 שקלים), חצי קילו שאטובריאן (295 שקלים), 300 גרם סטייק אנטריקוט (156 שקלים),

הסנדוויצים של הארווי – עשויים מלחם ג'בטה – 170\250 גרם

הארוויס טקסס בריסקט – בריסקט מעושן, בצל מקורמל, עגבנייה, מיונז חרדל, ציר בריסקט (64\84  שקלים), טוטו, אנחנו בקנזס – בשר צלעות מפורק בעישון 18 שעות ברוטב ברביקיו, חמוצים, קולסלואו, מיונז חרדל (62\82 שקלים), טקס מקס צ'יקן קלאב – חזה עוף בברביקיו על האש, בייקון כבש, מיונז צ'יפוטלה, גוואקמולי,חסה ועגבניה (62 שקלים), המבורגר של ג'וג'ו – 250 גר' בקר מנתחים מובחרים, רוטב ברביקיו, חסה, עגבנייה, חמוצים,בצל ומיונז חרדל (58 שקלים) תוספת בייקון כבש מעושן- 18 שקלים

HARVEY'S, בן שטח 7, ירושלים

טלפון: 02-6246444

שעות פתיחה: ימים א'-ה' 12:00-23:00, מוצ"ש: מצאת השבת ועד 23:00

כשר למהדרין