ג'אפן ג'אפן TLV

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
"טוקיו גדולה, לא נגמרת", ב'עיר ללא הפסקה'

בנוסף לשלוש המסעדות הירושלמיות, אנו מציעים גם את מסעדת ג'אפן ג'אפן TLV שתפתח את שעריה עבור קהל המטיילים והסועדים בתל-אביב. על אף האתגר, הצליחו טובי המוחות הקולינריים שמופקדים על המטבח של המסעדה, בניהולו של שף שלומי שושן, להתאים את המנות לחג. כל האטריות והמנות המוקפצות הן למעשה פאד תאי, הטמפורה עשויה קמח מצה וכך גם הרולים המטוגנים. כמנות ראשונות ניתן להזמין אדממה, הום פרייז, מיקס פטריות, מרק תירס או מנת טאבאסאקי. חובבי הסלטים ימצאו מגוון חגיגי ומענה בסלט עוף חם, סלט סלמון בגריל או בסלט שורשים. במחלקת המוקפצים ישנם הפרייד רייס פרגית או הרייס נודלס אנטריקוט (את הבשר ניתן להחליף בפרגית, טופו או קוביות סלמון) ולסיום, ישנה מנת הפאד קאפאו. אגב, כתוספת ניתן לבחור בין הצ'יפס, גוהן, יאקי מאשי ויאסי טאמה. תחת קטגוריית המנות העיקריות ישנן  מנות קלאסיות דוגמת סטייק פרגית ופירה/סלט/צ'יפס ופיש אנד צ'יפס. מלבד זאת, ישנן מנות הדגל הפופולאריות שמזוהות עם ג'אפן ג'אפן TLV ואת כל מנות הסושי הצבעוניות והנעימות לחך. רולים שונים עם אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק או בטטה, עם סלמון, טונה או דניס. מבחר של ניגירי, סשימי או סנדוויץ' סושי, רולים בטמפורה ופוטו מאקי. כאמור, סושי בכל הטעמים, בכל הצבעים ומכל הסוגים שאפשר לחלום עליהם.

כשרות רגילה (רבנות) לאוכלי קטניות בלבד

רחוב הארבעה 28, תל-אביב

03-5592922