גבינה בסגנון לאבנה

צילום: אביתר ניסן
צילום: אביתר ניסן
מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה * הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר * נפלאה למריחה על לחם ובשימוש לכריכים ולצנימים

מצרכים:

חבילת גבינה מלוחה 5% (250 גרם)

חצי כוס מים

צרור עלי זעתר

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. מכניסים למערבל מזון את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ-1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.

2. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.

3. בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

מוגש באדיבות 'משומשו', יצרנית גבינה מלוחה