גלידת לימון על מקל

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מתכון שמתאים בדיוק לאותם רגעים של יום חמסין בהם החשק למשהו קר חזק מתמיד

רכיבים

400 מ"ל חלב מרוכז

250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 35% שומן חלב

200 מ"ל מיץ לימון

מעט מלח

2 כפיות קליפת לימון

הוראות הכנה

1. הקציפו בקערה את השמנת המתוקה והחלב המרוכז יחד עם מעט מלח והוסיפו לתערובת את קליפת הלימון.

2. כאשר כל המרכיבים מעורבבים היטב, הוסיפו מיץ לימון, ערבבו שוב והניחו בצד למשך 20 דקות עד שהתערובת תהפוך לסמיכה.

3. כאשר התערובת מוכנה, מיזגו אותה לתבניות הארטיקים והקפיאו אותם למשך 4 או 6 שעות לפחות.

4. שטפו את צדי תבנית הארטיקים מתחת למים חמים על מנת שתוכלו להוציא אותם מהתבניות ולאכול.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה