מצרכים (לכ-8 גליליות):
5 חלבונים
חצי כוס סוכר
2 מכלים של שמנת מתוקה 38%
כוס ממרח שומשום וקוקוס
חבילת גליליות למילוי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
מצרכים לקישוט:
שערות חלוה
שוקולד מומס
שברי מרנג
אופן ההכנה:
1. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח השומשום והקוקוס בהדרגה.
3. מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.
4. מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
5. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.
6. לפני ההגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.
המתכון מוגש על ידי הקונדיטורית שמרית הילל ובאדיבות חברת 'אחוה'