ג'לי קאווה

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
קינוח מתוק ואלגנטי שיגנוב את ההצגה בכל הזדמנות חגיגית

רכיבים:

500 מ"ל קאווה באיכות גבוהה

60 מ"ל מים

60 גרם סוכר

15 גרם אבקת ג'לטין ללא טעם

אבק זהב אכיל

ענבים

הוראות הכנה:

1. מחממים בסיר את המים ואת הסוכר עד לקבלת סירופ ומניחים בצד לצינון.

2. מוסיפים את הג'לי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. יוצקים את הקאווה לתוך התערובת ואז משלבים מעט אבק זהב אכיל.

4. משחילים את הענבים על קיסם, ממלאים את כוסות הקוקטייל בתערובת הקאווה ומניחים בפנים את שיפוד הענבים. נסו להשאיר אחד מהם מחוץ לקאווה.

5. מכניסים למקרר לכמה שעות עד שהג'לי מוצק, מוציאים מהמקרר ומפזרים אבקת זהב לפני ההגשה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה