גרנולה בטעם חדש

צילום: סטודיו 0304
צילום: סטודיו 0304
'תלמה' מרחיבה את סדרת גרנולה PROTEIN ומשיקה גרנולה חדשה בתוספת 25 אחוז חלבון, תפוח וקינמון

לאור ההצלחה, מרחיבה 'תלמה' את סדרת גרנולה PROTEIN ומשיקה טעם חדש – תפוח וקינמון. הגרנולה החדשה מכילה כ-25 אחוז חלבון והיא מצטרפת אל שני המוצרים הקיימים שכבר כבשו את לב הצרכנים והמתאמנים – גרנולה בתוספת אגוזים וגרנולה בתוספת שקדים וחמוציות.

סדרת גרנולה PROTEIN של תלמה היא ללא סימונים אדומים, מכילה בין 23-25 אחוז חלבון במוצר, שיבולת שועל מלאה, מהווה מקור לסיבים תזונתיים ועם חצי כפית סוכר במנה בלבד (מנה = 30 גרם. כפית סוכר = 4 גרם).

גרנולה פרוטאין של תלמה מלאה באנרגיה ומגיעה באריזה נוחה עם סגירה חוזרת לשמירה על טריות. מתאימה כארוחה בתוספת חלב/תחליף חלב או יוגורט.

כשרות: בד"צ.

טווח מחיר 13.9-21.9 שקלים.

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הנבחרות.