מצרכים (לארבעה סועדים)
חזה הודו
50 גרם ברוקולי
70 גרם כרובית
70 גרם עגבניות שרי
חצי בצל אדום
15 גרם סוכר חום
75 מ"ל רוטב סויה
30 מ"ל חומץ אורז
שן שום
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי
15 מ"ל שמן שומשום
הוראות הכנה
1. הכנת הרוטב: מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום ומוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ. מערבבים היטב ומניחים בצד.
2. מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות כשהם חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת.
3. יוצקים את הרוטב על ההודו ועל הירקות ואופים למשך 30 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה