אתם בוודאי מכירים את 'קפה לנדוור' ובטח שתשמחו לשמוע שבקרוב הוא מגיע לקניון 'הראל' עם המון דברים טובים ועם תפריט חדש ומפנק. מה שהחל כבית הקלייה הראשון בישראל, הפך לרשת מסעדות מובילה ומצליחה שלא מפסיקה להתפתח ולחדש טעמים וריחות.
השפית של הרשת, יהלומה לוי, יודעת כבר איך מרכיבים אהבה והיא בהחלט מצליחה לעורר את כל החושים בניחוחות, מרקמים, טעמים וכמובן חוויה שמשביעה את הנפש וגם את הגוף. התפריט החדש מתבסס על קולינריה משובחת ואפייה מנחמת במיוחד. חומרי הגלם, המתכונים והאהבה האמתית לאוכל מצליחים לייצר איכות שכולנו אוהבים לטעום.
הסניף במבשרת עתיד להיפתח בעוד כשבועיים בתום ההכנות והבדיקות, זאת כדי להבטיח כי תוגש לכם על השולחן הנאה צרופה ו-100 טעימה.
בהקמת הסניף הושקעו למעלה משלושה מיליון שקלים כדי להעניק לכם את הטופ שבטופ. המקום כולל 120 מקומות ישיבה במתחם מקורה וחיצוני. הסניף כשר למהדרין תוך הקפדה על ההלכות של שנת השמיטה. במקום ניתן יהיה לערוך אירועים עם הקרנות על מסך ענק. הסניף חלבי והתפריט כולל גם מוצרים טבעוניים, דגים, סלטים ומנות צמחוניות.
מקניון 'הראל' נמסר: "בהחלט יש למה לחכות. תצברו תיאבון כמעט כמונו".