התחדשות עם בשר

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
הצצה לתפריט החדש והמגוון של ההמבורגריה המצליחה במחנה יהודה – 'ההמבורגר של שגב'

מסעדת 'ההמבורגר של שגב' בבעלות הקצב ניסים שגב ('הקצביה של שגב'), הפועלת בשוק מחנה יהודה, השיקה תפריט חדש המכיל מנות הן לאוהבי הבשר והן לטבעוניים.

הקצב ניסים שגב, בעלי 'ההמבורגר של שגב': "בסניף בשוק מחנה יהודה לקחנו 25 שנים של קצבות והכנסנו יחד עם כמה תוספות בין שתי חצאי לחמנייה. את הסניף הראשון שלנו הקמנו כי רצינו גריל בצמוד לקצבייה וכדי שיהיה לנו איך להתגאות בבשר שלנו. את הסניף השני פתחנו כי רצינו שתהיה לנו מסעדת המבורגרים להתגאות בה בכל העשייה שלנו. אם אתה רוצה למכור את הבשר הכי טוב, אתה צריך לעלות כל בוקר למשאית קירור ולבחור בעצמך. זה המשפט שמלווה אותנו כל בוקר כשאנחנו מכינים את הירקות, את הרטבים, את הבשר ואת המסעדה – אנחנו רוצים את הכי טוב, אז אנחנו מכינים אותו בעצמנו. בסניף מחנה יהודה אנחנו חוגגים את כל הניסיון והעשייה שלנו ואת הרצון שלנו להיות הכי טובים בצורה הכי פשוטה שיש בתוך לחמנייה של המבורגר. בתפריט החדש הכנסנו מנות משובחות לטבעוניים. לשמחתי, כבר עתה, בימים הראשונים לפעילות התפריט, אנו רואים את הביקוש למנות אלה – הן מצד טבעוניים והן מצד אנשים המגדירים עצמם קרניבורים והופתעו מטיב המנות".

'ההמבורגר של שגב'

רח' השקמה 6, מחנה יהודה, ירושלים.

טלפון: 02-591-0771.

מייל segevburger.shuk@gmail.com.

שעות פתיחה: ראשון-חמישי – 11:00-23:00, שישי – 11:00 עד שעה לפני כניסת שבת, מוצ"ש – שעה לאחר צאת שבת עד 23:00.

כשרות: רבנות ירושלים.