ופל בלגי פריך

צילום: יח"צ Normande
צילום: יח"צ Normande
מתכון למאכל האהוב, שיאפשר לכם לפתוח או לסגור כל יום עם מנה של מתיקות

מצרכים

2 כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

כפית אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

חצי כפית מלח

2 ביצים

כוס חלב

חצי כוס מים

חצי כוס שמן צמחי

כפית תמצית וניל

להגשה

תותים טריים

בננות טריות

סירופ מייפל

קצפת

הוראות הכנה

1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

2. מערבבים יחד בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, סודה לשתייה ומלח.

3. מקציפים בקערה נפרדת את הביצים ואז מוסיפים את החלב, המים, השמן והווניל.

4. מאחדים בין התערובות ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.

5. לאחר ההכנה בתנור או במכשיר ייחודי, מומלץ להגיש עם פירות, מייפל וקצפת לפי ההעדפה האישית.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Normande