חג שלם בקערה אחת

בסימן חגי תשרי והשנה החדשה: סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש

מצרכים

חבילת פסטה 'פרפלה' (500 גרם) 

שקית עלי בייבי תרד

תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

בצל אדום

חופן עלי נענע

כוס גרגרי רימון

 100גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

מצרכים לרוטב

שליש כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

כף דבש

כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה למניעת הידבקות.

2. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

3. הכנת הרוטב: מכניסים יחד את כל המצרכים למיכל סגור או לצנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.

4. הרכבת הסלט: מערבבים בקערה גדולה פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

5. מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים ומגישים.

המתכון מוגש באדיבות המותג 'ברילה'