חברת 'תבליני מימון' גאה להציג מוצר חדש: קריספ. פירורי לחם בארבעה טעמים שונים: זהוב קלאסי, שום, שומשום ומלח ופנקו זהוב. את המוצרים ניתן להשיג החל מהשבוע בכל רשתות השיווק הגדולות והמוכרות ברחבי הארץ.
בדיוק כפי ש'מימון' מקפידה ומתחייבת ל-100 אחוזי איכות בכלל מוצריה, כך גם הפעם:
קריספ בטעם: 100 אחוז מומחי תיבול גם בפירורי לחם. המוצר ניצח במבחני טעימות בפרמטרים של קריספיות ושל טעם.
קריספ בטכנולוגיה: פיתוח טכנולוגי של שנתיים ליצירת פירור בעובי מדויק, כך שיהיה סופר פריך גם לאחר הטיגון.
קריספ בקריספיות: לראשונה בישראל, אריזת מטאלייז תלת שכבתית ששומרת על הטריות ומונעת חמצון וחדירה של לחות ושל אור.
פירורי הלחם המובחרים מגיעים באריזה בת 300 גרם, מלבד הקריספ הזהוב קלאסי, שמגיע גם באריזה מוגדלת של 800 גרם.
בתוך כך, חוגגת בימים אלה חברת 'תבליני מימון' 100 שנות פעילות. משפחת מימון החלה את פועלה בתחום התבלינים בשנת 1922 בכפר חג'אב אל עיון שבתוניס. טני מימון ז"ל, אביו של אברהם – מנכ"ל החברה כיום – היה ראש הקהילה היהודית בכפר וגם נחשב למומחה בהכנת תבלינים. היו לו נוסחאות משלו להכנת תערובות ותהליכי ייצור ייחודיים אשר עלו אתו ארצה ועברו עם השנים לבנו, שהחליט בצעירותו לקדם את העסק המשפחתי. בני המשפחה מדברים בגאון ובהתרפקות כשהם נזכרים ומזכירים ימים שבהם היו טוחנים תבלינים ורוקחים תערובות בבית, מוכרים אותם למחרת בשוק העירוני בבאר שבע ועד למעצמה שהם היום.
מלבד עשרות סוגי התבלינים האיכותיים שנמכרים בכל רשת שיווק מזון בארץ, הקימה החברה את 'מימונ'ס אפייה', מותג אפייה מוביל; ולאחרונה השיקו את ליין חטיפי הבריאות 'אקסטרה'.
על פי הנתונים הרשמיים (נכון לפברואר 2022), תופסת חברת 'תבליני מימון' 29.9 אחוז מנתח השוק בארץ. חברת הבת, 'מימונ'ס אפייה', תופסת נתח שוק של 17.5 אחוז.