עולם הקולינריה חזרה לשגרה וב'סטיישן 9', המסעדה האסייתית ב'מתחם התחנה' בירושלים, ניצלו את הזמן כדי לשפץ את פטיו המסעדה ולהקים בר ישיבה וקוקטיילים רחב ונוח (כ-20 מקומות ישיבה), זאת לצד ריהוט אקלקטי וצמחיה מטפסת.
ברמת המנות, חלק מהמנות שודרגו וקיבלו טוויסט מעניין. דוגמא לכך היא מנת הפסיפס 'ים', מעין טרטר דג ים טרי עם פרי עונה של מלון או אננס טרי, מלפפון, עשבי תיבול ברוטב של סויה, חומץ אורז, יוזו (פרי הדרים יפני) וצ׳ילי על קרם אבוקדו מרענן.
בנוסף, הוקם בתקופה זו הוקם גם מערך משלוחים יציב הפועל בשיתוף פעולה עם אפליקציית ׳תן ביס׳ ומשלוחים פרטניים לכל חלקי העיר .
מנות מיוחדות נוספות:
ראמן: עבדו שנתיים על מנה כדי להוציא ראמן כשר. הציר של הראמן מבושל במשך 12 שעות. בתוך המנה יש אטרייה טרייה שמכינים במקום. "יושבים במסעדה אנשים שטעמו ראמנים מכל העולם והם בשוק שהראמן כשר", מספרים ב'סטיישן 9'.
באו בורגר: במקום לקחת את המסעדה לביסטרו אסייתי, לוקחים את כל המטבחים בעולם והטכניקות ומשליכים אותם על המטבח האסייתי.
בימי חמישי מגיע די.ג'יי. והמסעדה פועלת כמסעדת שף עד השעה 22:00 ולאחר מכן מתחילה במקום מסיבה.
המטבח ביום חמישי פתוח עד שעה 01:00 בניגוד לשאר ימות השבוע שפתוח עד חצות. המסיבה ביום חמישי מתקיימת עד השעה 05:00 לפנות בוקר.
מ'סטיישן 9' נמסר: "לכבוד בואו של הקיץ תוכלו להתפנק עם הקינוח החדש – מנת המלבי המיוחדת והמפורסמת שלנו. תגיעו עד השעה 17:00 ותזכו לחוות חוויה קולינרית מדהימה, תיהנו מהאווירה ותקבלו 20% אחוז הנחה על החשבון. בגלל מגבלות הקורונה ואי היכולת לטוס ליעדים הכי שווים, 'סטיישן 9' מביאה את החוויה הקולינרית בשדרוג אווירה טובה – לאכול בארץ ולחשוב שאתה בחו״ל".
'סטיישן 9'
רח' דוד רמז 6 (מתחם התחנה הראשונה) ירושלים
טל': 02-5611497, 02-5611497
אתר המסעדה: www.station9.co.