חורף חם ב'קצבייה של שגב'

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
לאוהבי הבשר: ספיישל נובמבר סופ״ש ב׳המבורגר של שגב׳

הקצב ניסים שגב, הבעלים של ׳הקצבייה של שגב׳, החליט להביא את חגיגת הבשרים מהקצבייה המגוונת והמוכרת שלו משכונת תלפיות בירושלים לסניף הנוסף בבעלותו שפועל בשוק מחנה יהודה – ׳ההמבורגר של שגב׳ – ובמהלך כל סופי השבוע של חודש נובמבר יככבו בתפריט מתחלף המבורגרים מיוחדים ובשריים מאוד – גרילבורגר עם פיקנייה מעושנת וצ'ימיצ'ורי עגבניות, סמאשבורגר בתוספת פלאט איירון סטייק בגלייז ברביקיו, סמאשבורגר עם כבד אווז איולי כמהין וריבת בצלים, גרילבורגר עם קורנדביף בריסקיט כרוב כבוש ואמנטל צמחונית.

הקצב ניסים שגב: ״מעת לעת אנו מקיימים ערבי ספיישל שמביאים את חובבי הבשר וההמבורגר המשובח להגיע אלינו וליהנות מחוויה טעימה ומענגת. גם הפעם נעתרנו לבקשת לקוחותינו והחלטנו לנצל סופ״ש שלם במהלך כל חודש נובמבר כדי להביא לאנשים רבים יותר את מגוון הטעמים והשילובים המנצחים שעליהם עמלנו רבות״.