חזה עוף עם סלט אפרסק

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מנה עיקרית שמשלבת את הפרי המתוק עם מרקם העוף ותיבול פיקנטי

רכיבים

2 חזה עוף

1 אפרסק

1 לימון

1 עגבנייה

רבע בצל אדום

1 צ'ילי ירוק

עלי נענע

מלח

שמן זית

הוראות הכנה:

1. הכנת סלט האפרסק: קלפו וקצצו את האפרסק. הוסיפו גם עגבנייה קצוצה, בצל אדום, נענע טרייה וצ'ילי. ערבבו עם קורטוב שמן זית, קורט מלח ומיץ מחצי לימון.

2. צלו את חזה העוף על אש נמוכה בערך 8 דקות מכל צד על מנת שהנתחים יתבשלו בפנים מבלי להישרף בחוץ.

3. פרסו את העוף והגישו לצד סלט האפרסק.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה