חיתוכיות

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס
ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שהכי כיף לנשנש

מצרכים (ל-20 מנות)

חבילת בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל

חבילת בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד

500 גרם גבינת מסקרפונה

2 ביצים בגודל L

הוראות הכנה

1. פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.

2. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות להתייצבות.

3. טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

4. מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות – חם).

5. פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.

6. מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות להשחמה.

7. מצננים לפני שפורסים ואוכלים.

המתכון מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב. בחסות המותג KENWOOD

לינק למתכון באתר פודי :

https://www.israelhayom.co.il/lifestyle/design/article/11386446

לינק למתחם המתכונים שבפרוייקט https://bit.ly/3NgKICW